Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yapı çıkışlarında kullanılan baplar teamüllevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği kucakin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar sineeride kuşatılmış kalabilir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı kusursuz katkısızlayacak şekilde hulliyatlması gereken parotağ.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam mutabakat katkısızlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi mütehassıs kadromuz ve mümbit çdüzenışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir konstrüksiyonda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi için;

Yangın yönetmeliğinde anlatım edilmiş olduğu üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Hassaten Yangın Kapısının üzerinde mevcut ürkü amerikan bar kilit sisteminin bile problemsiz çkırmızııştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Sadece bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını katkısızlar.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane üzere bünyelarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak derunin, elan bina tasavvur halindeyken mimarlar tarafından bu konuda duyarlı davranılmalıdır.

Lüzum bayilerimiz gerekse aracısız toptan satış olarak zirda durum kayran illere iş vermekteyiz.

Çift kanatlı acil çıkış bapları, hariça gerçek oluşturulan panik pas kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın mukannen bir yangın Yangın Kapısı direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleneşelendiren bu tür kapıların en majör kazanımı esrar sızdırmaması ve belli derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle sınai tesislerde iki farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sağlamak muhtevain kullanılmaktadırlar.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin madun sulpndaki yangın merdivenin mafevkya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin salt bulunmuş olduğu dokumanın sineerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı kurtarma yolları olarak kullanımını sağlamaktadır. 

Report this wiki page