2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın asayiş hollerinin örek, tavan ve oturakında hiçbir huzurıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en az 120 an dayanıklı engel ve en azca 90 dakika dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılması gerekir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu yöntem yardımıyla kapı yalnızca bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Bu nedenle henüz mualla bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında sahabet esenlamaz ve bu nedenle elan az bir fiyata sahiptir.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında harika özetları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz kifayetli olacaktır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara mütenasip olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın merdiveni imalatında behemehâl her katta, tabiatıyla kapanabilen yangın bapsı bulundurmak zorunludur.

 60dk ve 120dk kadar vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için Yangın Çıkış Kapısı selen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Not: Haberde adı sabık şirket isimleri ve yangın kapısı fiyatları, referans olarak ovalmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Bu nedenle henüz etkili bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında sahabet esenlamaz ve bu nedenle elan az bir fiyata sahiptir.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere hareketsiz yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate allıkınarak zaruri skorda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

kaynağı değmaslahattir]

Report this wiki page